Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Obsluha v ceně CZ
1x
Obsluha v ceně CZ Book: Obsluha v ceně CZ
3 stars - 1
Cena: 5,00 €
Kniha Obsluha v ceně predstavuje vtipné, ironické a zasvätene napísané zákulisné spomienky prvej ženy s hodnosťou chef de rang v jednej z najvyhľadávanejších reštaurácií v New Yorku. Zatiaľ čo Phoebe Damroschovápremýšľala o svojej profesijnej budúcnosti, pracovala ako servírka v niekoľkých newyorských reštauráciách. Vzápätí sa stala vrchnou čašníčkou v jednom z kulinárskych rajov majstra šéfkuchára Thomasa Kellera, v reštaurácii Per Se ovenčenej štyrmi hviezdami v prestížnom hodnotení New York Times. V knihe opisujenielen strasti a slasti, ktoré prináša práca v tejto špičkovej reštaurácii, ale tiež svoju posadnutosť jedlom aj istým sommeliérom a postrehy z nanajvýš súťaživej a divokej ríše vyberaného stravovania.
  1. Životopisy

Obsluha v ceně CZ

Phoebe Damroschová

  • Jazyk: český
  • Žáner: Životopisy
  • Počet strán: 232
  • Rok vydania: 2010

Obsluha v ceně CZ

Phoebe Damroschová

  • Jazyk: český
  • Žáner: Životopisy
  • Počet strán: 232
  • Rok vydania: 2010

Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ

peter.rosko

Aktuálne túto knihu ponúkaju 2 čitatelia

andoorra, peter.rosko

Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Slovart CZ
  • ISBN: 9788073913250
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Kniha Obsluha v ceně predstavuje vtipné, ironické a zasvätene napísané zákulisné spomienky prvej ženy s hodnosťou chef de rang v jednej z najvyhľadávanejších reštaurácií v New Yorku. Zatiaľ čo Phoebe Damroschovápremýšľala o svojej profesijnej budúcnosti, pracovala ako servírka v niekoľkých newyorských reštauráciách. Vzápätí sa stala vrchnou čašníčkou v jednom z kulinárskych rajov majstra šéfkuchára Thomasa Kellera, v reštaurácii Per Se ovenčenej štyrmi hviezdami v prestížnom hodnotení New York Times. V knihe opisujenielen strasti a slasti, ktoré prináša práca v tejto špičkovej reštaurácii, ale tiež svoju posadnutosť jedlom aj istým sommeliérom a postrehy z nanajvýš súťaživej a divokej ríše vyberaného stravovania.

Našli ste chybu?