Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 1092
- Rok vydania: 2003
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 1092
- Rok vydania: 2003
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí. Obsah: Moderná technológia a vysokovýkonné moderné technologické zariadenia, Racionálna výživa, Omáčky,Polievky, Teplé predkrmy-medzichody, bezmäsité pokrmy,Ryby, Hovädzie mäso, Teľacie mäso, Baranie mäso,Jahňacie mäso, Bravčové mäso,Sekané-mleté mäsá,Hydina, Zverina, Pokrmy a prílohy zo zeleniny, húb a strukovín,Prílohy-obloženia,Šaláty zo zeleniny, zemiakov,strukovín, húb a ovocia,Múčne pokrmy a múčniky, Charakteristika medzinárodných gastronómií,Gastronomické pravidlá, Obrazová časť, Zoznam receptúr
Našli ste chybu?