Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
1x
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach Book: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
4 stars - 1
Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí. Obsah: Moderná technológia a vysokovýkonné moderné technologické zariadenia, Racionálna výživa, Omáčky,Polievky, Teplé predkrmy-medzichody, bezmäsité pokrmy,Ryby, Hovädzie mäso, Teľacie mäso, Baranie mäso,Jahňacie mäso, Bravčové mäso,Sekané-mleté mäsá,Hydina, Zverina, Pokrmy a prílohy zo zeleniny, húb a strukovín,Prílohy-obloženia,Šaláty zo zeleniny, zemiakov,strukovín, húb a ovocia,Múčne pokrmy a múčniky, Charakteristika medzinárodných gastronómií,Gastronomické pravidlá, Obrazová časť, Zoznam receptúr
  1. Slovníky a učebnice

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Konrád Kendík

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

Popis knihy

Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí. Obsah: Moderná technológia a vysokovýkonné moderné technologické zariadenia, Racionálna výživa, Omáčky,Polievky, Teplé predkrmy-medzichody, bezmäsité pokrmy,Ryby, Hovädzie mäso, Teľacie mäso, Baranie mäso,Jahňacie mäso, Bravčové mäso,Sekané-mleté mäsá,Hydina, Zverina, Pokrmy a prílohy zo zeleniny, húb a strukovín,Prílohy-obloženia,Šaláty zo zeleniny, zemiakov,strukovín, húb a ovocia,Múčne pokrmy a múčniky, Charakteristika medzinárodných gastronómií,Gastronomické pravidlá, Obrazová časť, Zoznam receptúr

Našli ste chybu?