Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Mastering the Art of French Cooking (2.) EN
1x
Mastering the Art of French Cooking (2.) EN Book: Mastering the Art of French Cooking (2.) EN
3 stars - 1
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.
  1. Kuchárske knihy

Mastering the Art of French Cooking (2.) EN

Julia Child , Simone Beck

  • Jazyk: anglický
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 688
  • Rok vydania: 2011

Mastering the Art of French Cooking (2.) EN

Julia Child , Simone Beck

  • Jazyk: anglický
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 688
  • Rok vydania: 2011

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Penguin Books
  • ISBN: 9780241956472
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Našli ste chybu?