Mäso a divina
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 320
- Rok vydania: 2010
Mäso a divina
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 320
- Rok vydania: 2010
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne túto knihu ponúkaju 3 čitatelia
matokatka, michell, knihkupehviezdoslav
Chcem tiež predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
Našli ste chybu?