Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Mamma mia! - kuchárka z edície Apetit na cestách - Itálie
1x
Mamma mia! - kuchárka z edície Apetit na cestách - Itálie Book: Mamma mia! - kuchárka z edície Apetit na cestách - Itálie
3 stars - 1
1. vydanie v slovenskom jazykuČasopis Apetit prichádza na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na medzinárodnú kuchyňu. Prvou kuchárkou z novej rady je kniha venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...), bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj úplní začiatočníci (napríklad na domácu pastu, cesto na pizzu, gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska alebo Sicílie ... a samozrejme nechýbajú ani preslávené talianske dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá kapitola je uvedená dvojstránkou, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.), Čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii atď.
  1. Kuchárske knihy

Mamma mia! - kuchárka z edície Apetit na cestách - Itálie

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 164
  • Rok vydania: 2014

Mamma mia! - kuchárka z edície Apetit na cestách - Itálie

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 164
  • Rok vydania: 2014

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

Popis knihy

1. vydanie v slovenskom jazykuČasopis Apetit prichádza na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na medzinárodnú kuchyňu. Prvou kuchárkou z novej rady je kniha venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...), bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj úplní začiatočníci (napríklad na domácu pastu, cesto na pizzu, gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska alebo Sicílie ... a samozrejme nechýbajú ani preslávené talianske dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá kapitola je uvedená dvojstránkou, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.), Čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii atď.

Našli ste chybu?