Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Maková knižka
1x
Maková knižka Book: Maková knižka
4 stars - 1
Cena: 5,00 €
Mak je tradičná slovenská plodina. Československo až do druhej svetovej vojny patrilo k jeho najväčším vývozcom. V súčasnosti už jeho pestovanie nie je také rozšírené, ale mak zostal obľúbenou súčasťou nášho jedálneho lístka. Dnes sa na Slovensku pestujú štyri potravinárske odrody maku: modrá, sivá, hnedá a albínska biela, chuťovo veľmi osobitá. No chuť všetkých štyroch odrôd stojí za to. Vyskúšajte ju v skvelých koláčoch, slaných aj sladkých, tradičných či moderných, inšpirovaných medzinárodnou kuchyňou. Zoznámte sa s makovým olejom a makovou múkou, vyrobte si makové mlieko, makové pesto alebo smoothie. Presvedčte sa, že mak nepatrí len do tradičnej štrúdle, mrežovníka, buchiet či na rezance, ale pripravte z neho cheesecake, makrónky, panna cottu, krehké Pavlovovej tortičky s makovou šľahačkou alebo griotkové tartaletky. Nič to, ak budete mať maku plné zuby!
  1. Kuchárske knihy

Maková knižka

Mária Abrahámová , Gabriela Čechovičová

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 224
  • Rok vydania: 2017

Maková knižka

Mária Abrahámová , Gabriela Čechovičová

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 224
  • Rok vydania: 2017

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúkaju 2 čitatelia

ivina, knihkupehviezdoslav

Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Ikar
  • ISBN: 9788055152837

Popis knihy

Mak je tradičná slovenská plodina. Československo až do druhej svetovej vojny patrilo k jeho najväčším vývozcom. V súčasnosti už jeho pestovanie nie je také rozšírené, ale mak zostal obľúbenou súčasťou nášho jedálneho lístka. Dnes sa na Slovensku pestujú štyri potravinárske odrody maku: modrá, sivá, hnedá a albínska biela, chuťovo veľmi osobitá. No chuť všetkých štyroch odrôd stojí za to. Vyskúšajte ju v skvelých koláčoch, slaných aj sladkých, tradičných či moderných, inšpirovaných medzinárodnou kuchyňou. Zoznámte sa s makovým olejom a makovou múkou, vyrobte si makové mlieko, makové pesto alebo smoothie. Presvedčte sa, že mak nepatrí len do tradičnej štrúdle, mrežovníka, buchiet či na rezance, ale pripravte z neho cheesecake, makrónky, panna cottu, krehké Pavlovovej tortičky s makovou šľahačkou alebo griotkové tartaletky. Nič to, ak budete mať maku plné zuby!

Našli ste chybu?