Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 257
- Rok vydania: 2007
Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 257
- Rok vydania: 2007
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ
Chcem tiež predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Autor populárnych kuchárskych kníh David Joachim predstavuje netradičnú kolekciu jedál založených na vynikajúcich hotových omáčkach. Dozviete sa, ako si poľahky pripraviť lahodné omáčky z rajčín, omáčku alfredo, bazalkové pesto a omáčku so syrom čedar, a zistíte, že rozhodne nepatria iba na cestoviny, ale obohatia akýkoľvek druh jedla.Dusené plody mora na katalánsky spôsob
Našli ste chybu?