Kváskovanie. Recepty z kvásku
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 345
- Rok vydania: 2016
Kváskovanie. Recepty z kvásku
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 345
- Rok vydania: 2016
Na túto knihu čaká momentálne 8 čitateľov
janka869, lucia89malicka, timci, hartmanka, tina, peter.rosko, msumienka, rosikovab
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl. Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-) V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál. Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať. V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať. Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.
Našli ste chybu?