Klasické slovenské a české špeciality
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 80
- Rok vydania: 2009
Klasické slovenské a české špeciality
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 80
- Rok vydania: 2009
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ
Chcem tiež predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Ladislav Tvrdoň v tejto knižke Klasické slovenské a české špeciality ponúka dva tucty typických a chutných československých jedál z hydiny, bravčového mäsa, zeleniny a cestovín. Milovníci polievok tu nájdu ďalších dvanásť receptov tradičných teplých pochutín ako je zelnačka, demikát, kulajda či držková polievka. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka praktickú názornú rozfázovanú výrobu každého jedla, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a fi nančne náklady. Pokrmy, ako aj fázy ich prípravy autor aj sám nafotil. Akýmsi bonusom pre čitateľa je atraktívna špecialita autora knihy, ktorú nazval Československá koruna. Je to originálny recept pre veľkú rodinnú oslavu akou je svadba či okrúhle narodeniny.
Našli ste chybu?