Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie
1x
Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie Book: Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie
4 stars - 1
Praktický manuál pre všeobecných lekárov – komplexný sprievodca interakciami vybraných fytofarmák a potravín. Titul Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie pre všeobecných lekárov obsahuje desať kapitol fytofarmák a potravín, ich charakteristiku, farmakologický účinok, indikácie, dávkovanie, nežiadúce účinky a prehľadne spracované klinicky významné interakcie s vysvetlením mechanizmu vzniku a odporúčaniami do praxe. Upozorňuje na nesprávne kombinácie antiinfektív s inými liečivami a ich možné následky. Kniha Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie pre všeobecných lekárov vychádza ako druhý diel pokračovania edície s názvom Edičný rad pre všeobecného lekára číslo 6 na rok 2016. Ten obsahuje spolu súbor štyroch publikácií Antiinfekčné látky, Fytofarmaká a potraviny, Mikrobiológia, Terapeutické monitorovanie liečiv. Nájdete v nich vždy to, čo práve potrebujete: odporúčané postupy, dôležité upozornenia, diagnostické a terapeutické usmernenia.
  1. Odborná literatúra

Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie

Szilvia Czigle , Jaroslav Tóth

Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie

Szilvia Czigle , Jaroslav Tóth

Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ

patrik.hajduk10

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Raabe
  • ISBN: 9788081402388
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

Praktický manuál pre všeobecných lekárov – komplexný sprievodca interakciami vybraných fytofarmák a potravín. Titul Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie pre všeobecných lekárov obsahuje desať kapitol fytofarmák a potravín, ich charakteristiku, farmakologický účinok, indikácie, dávkovanie, nežiadúce účinky a prehľadne spracované klinicky významné interakcie s vysvetlením mechanizmu vzniku a odporúčaniami do praxe. Upozorňuje na nesprávne kombinácie antiinfektív s inými liečivami a ich možné následky. Kniha Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie pre všeobecných lekárov vychádza ako druhý diel pokračovania edície s názvom Edičný rad pre všeobecného lekára číslo 6 na rok 2016. Ten obsahuje spolu súbor štyroch publikácií Antiinfekčné látky, Fytofarmaká a potraviny, Mikrobiológia, Terapeutické monitorovanie liečiv. Nájdete v nich vždy to, čo práve potrebujete: odporúčané postupy, dôležité upozornenia, diagnostické a terapeutické usmernenia.

Našli ste chybu?