Domáci údenár
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 152
- Rok vydania: 2012
Domáci údenár
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 152
- Rok vydania: 2012
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne túto knihu ponúkaju 2 čitatelia
Chcem tiež predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám opäť poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.
Našli ste chybu?