Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Controlling hotela a reštaurácie
1x
Controlling hotela a reštaurácie Book: Controlling hotela a reštaurácie
4 stars - 1
Cena: 10,00 €
Publikácia s témou výsostne aktuálnou pre podniky cestovného ruchu, ktoré sa potrebujú prezentovať ako konkurencieschopné, ekonomicky životaschopné subjekty tak na domácom, ako aj zahraničnom trhu služieb cestovného ruchu. Cieľom publikácie je zdôrazniť kvalitu riadenia všetkých procesov, ktorými sa tvorí, ponúka a predáva hotelový produkt a dosahuje ekonomická efektívnosť. Z obsahu publikácie: controlling zásob, nákupu a skladovania potrieb pre prevádzku hotela, controlling cien ubytovania, jedál a nápojov, nákladov, tržieb, rentability, investičnej činnosti a dlhodobého majetku, finančná analýza hotela. Publikácia je určená pre manažérov v ubytovacích a pohostinských činnostiach, pre študentov študijného odboru cestovný ruch, študentov na hotelových akadémiách a pomaturitného, nadstavbového štúdia podnikania v cestovnom ruchu.
  1. Odborná literatúra

Controlling hotela a reštaurácie

Gustáv Sládek , Katarína Valenteová

Controlling hotela a reštaurácie

Gustáv Sládek , Katarína Valenteová

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ

knihkupehviezdoslav

knihkupehviezdoslav (Stropkov) Stav: Nová knižka 10,00 € Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

Popis knihy

Publikácia s témou výsostne aktuálnou pre podniky cestovného ruchu, ktoré sa potrebujú prezentovať ako konkurencieschopné, ekonomicky životaschopné subjekty tak na domácom, ako aj zahraničnom trhu služieb cestovného ruchu. Cieľom publikácie je zdôrazniť kvalitu riadenia všetkých procesov, ktorými sa tvorí, ponúka a predáva hotelový produkt a dosahuje ekonomická efektívnosť. Z obsahu publikácie: controlling zásob, nákupu a skladovania potrieb pre prevádzku hotela, controlling cien ubytovania, jedál a nápojov, nákladov, tržieb, rentability, investičnej činnosti a dlhodobého majetku, finančná analýza hotela. Publikácia je určená pre manažérov v ubytovacích a pohostinských činnostiach, pre študentov študijného odboru cestovný ruch, študentov na hotelových akadémiách a pomaturitného, nadstavbového štúdia podnikania v cestovnom ruchu.

Našli ste chybu?