Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Čo by mal vedieť správny kuchár
2x
Čo by mal vedieť správny kuchár Book: Čo by mal vedieť správny kuchár
4 stars - 2
Cena: 9,00 €
V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov, stovkami inšpiratívnych nápadov a desiatkami chutných receptov. Ako vylúpnuť ustricu, ozdobiť tortu, ako najlepšie naporciovať morku, ako si objednať v reštaurácii víno, ako pripraviť rýchlo výpek z mäsa, občerstviť suchý koláč...
  1. Kuchárske knihy

Čo by mal vedieť správny kuchár

James Peterson

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 432
  • Rok vydania: 2009

Čo by mal vedieť správny kuchár

James Peterson

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 432
  • Rok vydania: 2009

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ

klausoveklenoty

klausoveklenoty (Bratislava 3) Stav: Prečítaná knižka 9,00 € Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Ikar
  • ISBN: 9788055118956
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov, stovkami inšpiratívnych nápadov a desiatkami chutných receptov. Ako vylúpnuť ustricu, ozdobiť tortu, ako najlepšie naporciovať morku, ako si objednať v reštaurácii víno, ako pripraviť rýchlo výpek z mäsa, občerstviť suchý koláč...

Našli ste chybu?