Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Chutné jedlá z mäsa
1x
Chutné jedlá z mäsa Book: Chutné jedlá z mäsa
4 stars - 1
Cena: 0,90 €
Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou nezvyčajnou, dráždivou vôňou privábil všetkých z okolia. Mäso bolo trochu spálené, trochu tvrdé, bez chuti, no predsa niečo nové, niečo iné! Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň, z ražňa do panvíc a pod vznešeným názvom pečienka zaujalo dôstojné miesto. Nezaškodí si zapamätať niekoľko základných vecí: mäso je chúlostivá vec, ľahko sa pokazí, vyžaduje si starostlivé zaobchádzanie! Mäso sa šťastne snúbi s koreninami a vínami. Ešte drobnosť: pečienka je jednoznačne mužská záležitosť! Možno preto, lebo lov a získavanie koristi boli pôvodne vecou muža a obracanie ražňa si vyžadovalo nemalú silu a mäso tvorí aj dnes najcennejšiu súčasť našej potravy, pre toto všetko je tradične úlohou pána domu zabojovať si s pečenýmmäsom... Na konci knihy pre lepšiu orientáciu nájdete aj vecný register usporiadanýv abecednom poradí, je uvedený aj čas prípravy a energetický obsah jednotlivých pokrmov.
  1. Kuchárske knihy

Chutné jedlá z mäsa

Mari Lajosová , Károly Hemző

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 72
  • Rok vydania: 2006

Chutné jedlá z mäsa

Mari Lajosová , Károly Hemző

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 72
  • Rok vydania: 2006

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúkaju 3 čitatelia

adrianka28, janasimekova09, beibike

Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Príroda
  • ISBN: 8007014233
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou nezvyčajnou, dráždivou vôňou privábil všetkých z okolia. Mäso bolo trochu spálené, trochu tvrdé, bez chuti, no predsa niečo nové, niečo iné! Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň, z ražňa do panvíc a pod vznešeným názvom pečienka zaujalo dôstojné miesto. Nezaškodí si zapamätať niekoľko základných vecí: mäso je chúlostivá vec, ľahko sa pokazí, vyžaduje si starostlivé zaobchádzanie! Mäso sa šťastne snúbi s koreninami a vínami. Ešte drobnosť: pečienka je jednoznačne mužská záležitosť! Možno preto, lebo lov a získavanie koristi boli pôvodne vecou muža a obracanie ražňa si vyžadovalo nemalú silu a mäso tvorí aj dnes najcennejšiu súčasť našej potravy, pre toto všetko je tradične úlohou pána domu zabojovať si s pečenýmmäsom... Na konci knihy pre lepšiu orientáciu nájdete aj vecný register usporiadanýv abecednom poradí, je uvedený aj čas prípravy a energetický obsah jednotlivých pokrmov.

Našli ste chybu?