Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Červená repa, mangold a špenát
1x
Červená repa, mangold a špenát Book: Červená repa, mangold a špenát
3 stars - 1
Červenú repu a jej blahodárné účinky na ľudský organizmus poznali už starí Rimania. Táto zdravá nenáročná a cenovo dostupná zelenina sa v poslednej dobe stala veľmi obľúbeným doplnkom jedálneho lístka. Upravuje sa rôznymi spôsobmi od varenia, dusenia, pečenia a môžeme ju jesť aj surovú. Najznámejším pokrmom, v ktorom červená repa nesmie chýbať, je ruský boršč.
  1. Kuchárske knihy

Červená repa, mangold a špenát

Margaret Briggs

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 160
  • Rok vydania: 2009

Červená repa, mangold a špenát

Margaret Briggs

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 160
  • Rok vydania: 2009

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

Popis knihy

Červenú repu a jej blahodárné účinky na ľudský organizmus poznali už starí Rimania. Táto zdravá nenáročná a cenovo dostupná zelenina sa v poslednej dobe stala veľmi obľúbeným doplnkom jedálneho lístka. Upravuje sa rôznymi spôsobmi od varenia, dusenia, pečenia a môžeme ju jesť aj surovú. Najznámejším pokrmom, v ktorom červená repa nesmie chýbať, je ruský boršč.

Našli ste chybu?