Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Čaje a bylinky
1x
Čaje a bylinky Book: Čaje a bylinky
3 stars - 1
Cena: 2,00 €
Pitie čaju má svoj pôvod v Číne. Chuť tohto lahodného nápoja poznali už pred mnohými storočiami. Do Európy sa však dostal až v 17. storočí. Od začiatku tu išlo o veľký obchod. Za britského impéria vybudovali obchodné cesty a stanovištia, ktoré zabezpečovali dovoz čaju z Číny, Indie a Indonézie, neskôr z Ruska a Kene. Príprava čajových zmesí sa stala umením. Ilustrovaný sprievodca po významnejších svetových druhoch čaju vo vás vzbudí záujem, aby ste spoznali a vychutnali nové arómy a skúsili si pripraviť zmrzlinu a zákusky na báze čaju. Oolong, Lapsang, Darjeeling, Pušný prach, Pomarančový pekoe, Ružový pouchong – názvy sú vzrušujúcejšie viac než „raňajkové zmesi“. V texte sa opisuje ako sa čaj začal piť, aké je dôležité ochutnávať a pripravovať čajové zmesi, obrad čajovej slávnosti v Japonsku, preteky lodí s nákladom čaju a ďalšie pútavé fakty o tomto univerzálnom nápoji.
  1. Kuchárske knihy

Čaje a bylinky

Jill Normanová

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 40
  • Rok vydania: 2004

Čaje a bylinky

Jill Normanová

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 40
  • Rok vydania: 2004

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ

monika34

monika34 (Nové Zámky 2) Stav: Prečítaná knižka 2,00 € Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Slovart
  • ISBN: 8071458422
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Pitie čaju má svoj pôvod v Číne. Chuť tohto lahodného nápoja poznali už pred mnohými storočiami. Do Európy sa však dostal až v 17. storočí. Od začiatku tu išlo o veľký obchod. Za britského impéria vybudovali obchodné cesty a stanovištia, ktoré zabezpečovali dovoz čaju z Číny, Indie a Indonézie, neskôr z Ruska a Kene. Príprava čajových zmesí sa stala umením. Ilustrovaný sprievodca po významnejších svetových druhoch čaju vo vás vzbudí záujem, aby ste spoznali a vychutnali nové arómy a skúsili si pripraviť zmrzlinu a zákusky na báze čaju. Oolong, Lapsang, Darjeeling, Pušný prach, Pomarančový pekoe, Ružový pouchong – názvy sú vzrušujúcejšie viac než „raňajkové zmesi“. V texte sa opisuje ako sa čaj začal piť, aké je dôležité ochutnávať a pripravovať čajové zmesi, obrad čajovej slávnosti v Japonsku, preteky lodí s nákladom čaju a ďalšie pútavé fakty o tomto univerzálnom nápoji.

Našli ste chybu?