Babičkina špajza nad zlato
1x
Babičkina špajza nad zlato Book: Babičkina špajza nad zlato
3 stars - 1
Za čias našich starých a prastarých mám dobrú gazdinú hodnotili nielen podľa stavu domácnosti, ale aj podľa toho, ako bohato zásobila svoju špajzu rôznymi zaváraninami, kompótmi, konzervovanou zeleninou, prípadne výrobkami z mäsa. V posledných rokoch sa domáce konzervovanie z moderných domácností čoraz viac vytráca. Ľudia nemajú často čas ani chuť na prípravu domácich výrobkov, ich príprava je zdĺhavá a často veľmi náročná. Nájdu sa však aj výnimky. Vieme, že mnohí z vás radi obetujú čas i námahu na prípravu domácich džemov, kompótov a iných dobrôt, ktoré môžete využiť počas celého roka. Aj tí z vás, ktorí už majú s konzervovaním potravín skúsenosti, zaiste nájdu v tejto knižke mnoho nových a zaujímavých receptov a rád. Menej skúseným či úplným nováčikom odporúčame preštudovať si najprv úvodné kapitoly, aby sa im ich výrobky podarili a mohli byť spokojní s výsledkom svojho umenia – pretože príprava zaváranín, marmelád a rôznych iných dobrôt umením naozaj je.
  1. Kuchárske knihy

Babičkina špajza nad zlato

Renato Magát , Stanka Preclíková Würfl

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 400
  • Rok vydania: 2013

Babičkina špajza nad zlato

Renato Magát , Stanka Preclíková Würfl

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 400
  • Rok vydania: 2013

Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ

michaelaremisova

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu.

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke.

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Príroda
  • ISBN: 9788007021907
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Za čias našich starých a prastarých mám dobrú gazdinú hodnotili nielen podľa stavu domácnosti, ale aj podľa toho, ako bohato zásobila svoju špajzu rôznymi zaváraninami, kompótmi, konzervovanou zeleninou, prípadne výrobkami z mäsa. V posledných rokoch sa domáce konzervovanie z moderných domácností čoraz viac vytráca. Ľudia nemajú často čas ani chuť na prípravu domácich výrobkov, ich príprava je zdĺhavá a často veľmi náročná. Nájdu sa však aj výnimky. Vieme, že mnohí z vás radi obetujú čas i námahu na prípravu domácich džemov, kompótov a iných dobrôt, ktoré môžete využiť počas celého roka. Aj tí z vás, ktorí už majú s konzervovaním potravín skúsenosti, zaiste nájdu v tejto knižke mnoho nových a zaujímavých receptov a rád. Menej skúseným či úplným nováčikom odporúčame preštudovať si najprv úvodné kapitoly, aby sa im ich výrobky podarili a mohli byť spokojní s výsledkom svojho umenia – pretože príprava zaváranín, marmelád a rôznych iných dobrôt umením naozaj je.

Našli ste chybu?