Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Au Revoir to All That: The Rise and Fall of French Cuisine EN
1x
Au Revoir to All That: The Rise and Fall of French Cuisine EN Book: Au Revoir to All That: The Rise and Fall of French Cuisine EN
4 stars - 1
If you've ever wondered why eating in France is so often disappointing, Michael Steinberger can explain. His delicious account draws not just on his amazing gastronomic expertise, but on a sophisticated understanding of French politics and history as well.
  1. Knižky v cudzom jazyku

Au Revoir to All That: The Rise and Fall of French Cuisine EN

Michael Steinberger

Au Revoir to All That: The Rise and Fall of French Cuisine EN

Michael Steinberger

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Bloomsbury
  • ISBN: 1408801361
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

If you've ever wondered why eating in France is so often disappointing, Michael Steinberger can explain. His delicious account draws not just on his amazing gastronomic expertise, but on a sophisticated understanding of French politics and history as well.

Našli ste chybu?