Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu
1x
101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu Book: 101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu
3 stars - 1
  Obsah:- kuracinové know-how (čistenie a manipulácia, zmrazovanie, rozmrazovanie)- príprava (rozkrájanie, odstránenie šliach, porciovanie, vykosťovanie, stiahnutie kože, plnenie, drezírovanie, opekanie, skúška prepečenosti)- pečenie (spôsoby a dĺžka pečenia, plnky do kurčiat, recepty)- dusenie a zaprávanie - smaženie - na grile a na ražni- zapekanie- šaláty a studené jedlá- ryža a cestoviny- vývar- omáčky
  1. Kuchárske knihy

101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 72
  • Rok vydania: 1998

101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 72
  • Rok vydania: 1998

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Ikar
  • ISBN: 807118697X
  • Väzba: pevná

Popis knihy

  Obsah:- kuracinové know-how (čistenie a manipulácia, zmrazovanie, rozmrazovanie)- príprava (rozkrájanie, odstránenie šliach, porciovanie, vykosťovanie, stiahnutie kože, plnenie, drezírovanie, opekanie, skúška prepečenosti)- pečenie (spôsoby a dĺžka pečenia, plnky do kurčiat, recepty)- dusenie a zaprávanie - smaženie - na grile a na ražni- zapekanie- šaláty a studené jedlá- ryža a cestoviny- vývar- omáčky

Našli ste chybu?