Hľadanie: Zdravá kuchyňa v praxi, 250 receptov bez cholesterolu
zobraziť:
Zdravá kuchyňa pre každého
Darčekový box obsahuje 5 kníh s tematikou zdravého varenia.
Pečieme zdravo - v tejto kuchárke nájdete nielen množstvo inšpiratívnych receptov na sladkosti, ale aj odpovede na všetky vaše otázky o zdravom pečení.
Smoothies a iné zdravé nápoje - v tejto knižke nájdete recepty na smoothies a najrôznejšie ovocné i zeleninové šťavy vo všetkých farbách dúhy.
Superpotraviny - v tejto kuchárke nájdete nielen 45 supernapínavých, superzdravých a superchutných receptov zo superpotravín, ale aj odpovede na všetky vaše otázky týkajúce sa tohto kulinárskeho trendu.
Talianska kuchyňa - talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu.
Varíme zo záhradky - kto by si nechcel pripraviť jedlo zo surovín z vlastnej záhrady? Máme pre vás 45 nápaditých a chutných receptov.
Na sklade 1Ks
20,90 €
22,00 €
Zdravá kuchyňa a domácnosť
Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala a upravovala overené bezmäsité recepty na jedlá bez chemických prísad a také, ktoré sú založené na doma vypestovaných sezónnych plodinách. V knihe ponúka aj návody na spracovanie mlieka, kváskového chleba, ovocného vína, lekvárov a iných domácich produktov. K receptom na zdravé dobroty pridala aj praktické rady a tipy, ako obmedziť použitie chemických látok v domácnosti.
Táto kniha však nie je len o receptoch. Je aj o filozofii jedla, varenia a spracovania surovín. Je aj o veciach, o ktorých bežne pri varení nepremýšľame, ale s jedlom veľmi úzko súvisia.
Na sklade 1Ks
14,16 €
14,90 €
Talianska kuchyňa
Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne zdôraznia chuť mäsa, rýb alebo zeleniny. Presvedčte sa prostred níctvom jednoduchých, ale pritom kreatívnych receptov, že talianska kuchyňa nikdy nenudí.
Na sklade 3Ks
4,99 €
7,99 €
Japonská kuchyňa: Recepty na každý deň
Vôňa Japonska vo vašej kuchyni
Pripravte si doma pravé japonské lahôdky: rámen, miso, suši a sašimi, vegetariánske jedlá aj pokrmy z grilu.
Autor Stevan Paul prináša 80 receptov, v ktorých vysvetľuje, ako funguje bežná príprava japonského jedla. Okrem klasiky a základných prvkov japonskej kuchyne ponúka aj variácie a recepty špeciálne vytvorené do tejto knihy, ktoré sú inšpirované Japonskom a jeho tradíciami. Ku každému receptu existujú alternatívy pre netradičné suroviny, praktické rady, kde kúpiť potrebné ingrediencie, ale aj návody, ako si ich vyrobiť v domácich podmienkach.
Jednoduchá, nenáročná a zdravá kuchyňa
Na sklade > 5Ks
24,48 €
26,90 €
Medicína výživy 2: V praxi + 60 receptov kvalitnej kuchyne
Pokračovanie bestelleru MEDICÍNA VÝŽIVY od MUDr. Borisa Bajera, PhD. je konečne tu!
Tentokrát vás zoberie na fascinujúcu cestu kuchyňou, obchodom a výživou ako takou v čistej praxi.
Budeme totiž preberať súčasti zdravej a kvalitnej výživy v reálnom živote tak jednoducho, aby ich pochopil aj najväčší začiatočník v otázkach stravovania.
Recenzent knihy je tentokrát odborníčka, ktorá je doslova stelesnením praxe vo výžive a potravinách - Silvia Horecká, autorka konceptu Terapia jedlom.
Jej viac ako 30-ročná prax pretavená do poznámok ku textu pomohla vyladiť obsahovo knihu na maximum.
V neposlednom rade pribudne množstvo receptov, konkrétne je ich v tejto knihe až 60, čo je 5x viac, ako v prvej knihe.
Teraz konečne budete vedieť nazrieť do tajov nutričných plánov stoviek spokojných individuálnych klientov doktora Bajera a jeho Centra výživy.
Recepty sú “okorenené” tipmi šéfkuchára Michala Kordoša, ktorý naposledy varil napríklad v prezidentskom paláci pri návšteve poľského prezidenta a stážoval v najlepšej reštaurácii na svete.
Ak sa vám páčil nezameniteľný štýl písania prvej knihy, kde každá kapitola začala tematickým, často humorným príbehom zo života, alebo praxe Borisa a jeho pacientov, do druhej knihy sa takisto zamilujete.
V tejto knihe však pôjdu teoretické poznatky bokom!
Neponárame sa do hlbín metabolizmu a biológie ľudského tela, no na paškál sa dostane, minimálne tak isto dôležitá, súčasť výživy - prax.
Ak ste prvú knihu nečítali, vôbec nezúfajte, táto kniha bola cielene písaná tak, aby si ju vedel prečítať každý, vrátane tých, ktorí sa ku prvej časti ešte nedostali.
Dokonca pre niektorých z vás bude skvelou voľbou začať touto knihou a následne pokračovať jednotkou.
V knihe MEDICÍNA VÝŽIVY 2 sa preberá:
• Normálny vzťah k jedlu a športovaniu, stolovanie, alebo to, ako bojovať s chuťou na sladké.
• Čo robiť pred jedením, počas neho a aj po ňom aby sme maximalizovali využitie živín a minimalizovali ukladanie tuku.
• Prejdeme si mýty z ekologického hľadiska rastlinných a živočíšnych zdrojov potravy, ale aj riziká konzumácie surového mäsa.
• Popíšeme si, ako vlastne vznikli odporúčania príjmu energie práve na “magických” 2000 kalórií denne.
• Prebehneme v praxi dobré zdroje rastlinných a živočíšnych bielkovín, rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, tukov, vrátane omega-3 mastných kyselín, sacharidov, ktoré viac a menej ovplyvňujú hladiny cukru v krvi po zjedení a aj inzulín. Samozrejme tu nájdete aj zdroje vitamínov a najdôležitejších minerálov.
• Ďalej vám doktor Bajer prezradí jeho netypický systém ako nakupuje, keď ho čaká veľký nákup, ale aj to, aké sú základné potraviny v jeho košíku.
• Takisto preberáme ako sa jednoducho naučiť čítať obaly na potravinách.
• Prístupný bude rebríček nízko-, stredne- a vysoko- kalorických potravín.
• Detailne si rozdelíme živiny na obale a aj to, ako nám vedia výrobcovia niekedy zatajiť niektoré fakty.
• Ukáže vám, ako bleskovo vedieť čítať obaly potravín, ktoré do pár sekúnd viete zhodnotiť ako niečo, čo ihneď vraciate naspäť do regálu, alebo to vložíte do košíku.
• Vysvetlíme si, ako je to s testovaním na alergie a intolerancie a na čo sa určite nemáte nechať nachytať.
• Prejdeme si “claimy” - tvrdenia. Bez cukru, fitness, healthy, bez tuku, zdroje bielkovín, zdroje vlákniny, zdroje probiotík, bez pridania soli, bio, eko, raw, vegan, bez lepku, bez laktózy, bez éčiek a pre deti.
• Kedy čo môžu používať výrobcovia potravín a ako to vedia používať pre lepší predaj. A samozrejme aj to, ako tieto tvrdenia rozoznávať v obchode a orientovať sa v nich.
• V naozajstnej kuchynskej praxi už budete vedieť, čo mať kde v chladničke uložené, ako uložené a kde nemať uložené napríklad vajíčka, alebo mlieko, lebo by sa mohli skôr pokaziť.
• Zároveň si preberieme, čo v chladničke mať nemusíte a čo by sme v chladničke ani mať vôbec nemali.
• Preberieme si aký je vlastne rozdiel medzi dátumom minimálnej trvanlivosti a dátumom spotreby.
• Témou bude aj spracovanie potravín – vysvetlíme si, čo to naozaj je a čo to naozaj nie je.
• Prejdeme si aditíva, konzervanty, sladidlá, farbivá, antioxidanty, nosiče, regulátory, emulgátory, taviace soli, mikrobiologickú nezávadnosť, či to, ako je to s antibiotikami v kurati, alebo mlieku.
• Pri mlieku sa zastavíme aj pri odstreďovaní, pasterizácii či démonizovanom UHT mlieku. Preberieme aj to, ako je to s GMO podľa najnovších znalostí vedy a čo robiť s insekticídmi a pesticídmi.
• Budete vedieť triky, ako sa zariadiť na cestách, výletoch a dovolenkách, ale aj ako sa čo najrozumnejšie najesť na čerpacej stanici a ako rozoznať kvalitnú reštauráciu od zlej. Napísané budú základné body, čo na cestách v strave vyhľadávať. Prejdeme si ako je to s populárnymi energetickými drinkami pri šoférovaní a aj mimo neho.
• Povenujeme sa aj plastom, najmä tým v potravinách, pričom preberieme aké riziká sú pri mikroplastoch a nanoplastoch. Vedeli ste napríklad, že zjeme týždenne plasty v hmotnosti jednej kreditnej karty?
• Vysvetlíme si aj to, čo sú endokrinné disruptory a čo všetko môžu robiť s naším hormonálnym systémom a zdravím.
• V neskorších častiach knihy prechádzame, ako je to s prípravou potravín. Čo sa deje so živinami pri varení, pečení, grilovaní, alebo príprave na pare a ako tieto formy prípravy ovplyvňujú konkrétne potraviny.
• Napokon si preberieme aj konzervy a zaváraniny zo zdravotného hľadiska a zároveň to, ako znížiť negatívny vplyv grilovania rôznymi super tipmi, nie len do obdobia letnej záhradnej sezóny!
• Vysvetlíme si, čo sú anti-nutrienty v jedle a ako ich množstvo znížiť. Vedeli ste, že jeden druh škorice, ktorý bežne používame v kuchyni nám už pri porcii zopár čajových lyžičiek môže poškodiť zdravie? V knihe sa dozviete to, aký druh používať. A dozviete sa tam aj mnoho ďalších užitočných praktických informácií.
• Na záver vám doktor Bajer pripravil množstvo trikov a tipov do praxe: rôzne indexy, napríklad kaloricko-vlákninový a kaloricko-bielkovinový, vysvetlí „po lopate“ denzitu potravín, jeho vlastnú potravinovú pyramídu a 12345 kompas na perfektnú životosprávu!
Tak čo poviete na praktickú knihu MEDICÍNA VÝŽIVY 2: V praxi + 60 receptov kvalitnej kuchyne?
Tešíte sa, kedy si ju prečítate?
Na sklade > 5Ks
23,16 €
24,90 €
Nenásilná komunikace v praxi
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
Všichni se čas od času ocitáme v podobných situacích a až příliš často se uchylujeme ke starým neúčinným vzorcům chování obhajujeme svoji potřebu mít pravdu, odmítáme opravdu naslouchat, kvůli hněvu nebo frustraci říkáme kruté věci. Jenže lze to i jinak, a právě pro takové situace vytvořil Marshall Rosenberg svou slavnou nenásilnou komunikaci. Kniha je vlastně souborem kratších autorových textů a pokrývá tak široku škálu témat od řešení konfliktů přes práci s hněvem, s duchovností či s láskou a vztahy až po výchovu dětí. Díky mnoha přepisům rozhovorů čtenář uvidí, jak metoda nenásilné komunikace funguje v praxi.
Marshall Rosenberg byl americký psycholog, mediátor, autor a učitel, který vytvořil metodu nenásilné komunikace, tj. proces, který podporuje partnerství a pomáhá řešit konflikty ve vztazích a v komunitách. V Portále vyšly jeho knihy Nenásilná komunikace, Co řeknete, změní váš svět a Nenásilná komunikace a moc.
Na sklade > 5Ks
18,24 €
19,20 €
Japonská kuchyňa: Vegetariánske recepty na každý deň
Vôňa Japonska vo vašej kuchyni
Pripravte si doma pravé japonské vegetariánske lahôdky: rámen, miso, suši a jedlá z ryže, zeleninové chuťovky, grilované jakitori aj dezerty.
Stevan Paul, autor úspešnej kuchárskej knihy Japonská kuchyňa: Recepty na každý deň, prináša vyše 80 receptov na pestré, zaujímavé a bohaté japonské vegetariánske jedlá. Okrem klasiky a základných prvkov japonskej kuchyne ponúka aj variácie a recepty špeciálne vytvorené do tejto knihy, ktoré sú inšpirované Japonskom a jeho tradíciami. Ku každému receptu existujú alternatívy pre netradičné suroviny, praktické rady, kde kúpiť potrebné ingrediencie, ale aj návody, ako si ich vyrobiť v domácich podmienkach.
Jednoduchá, nenáročná a zdravá vegetariánska kuchyňa na každý deň.
Z nemeckého originálu preložila Terézia Šinková.
Slovenská kuchyňa
Kniha obsahuje rozmanité špeciality súčasnej slovenskej kuchyne, medzi ktorými sú aj niektoré už takmer zabudnuté pochúťky. Všetky recepty majú však jedno spoločné - svojím surovinovým zázemím, a v niektorých prípadoch aj technologickými osobitosťami, vytvárajú obraz o jedlách, ktoré sú charakteristické pre jednotlivé regióny Slovenska.
Na sklade 2Ks
8,55 €
9,00 €
Pravidlá úspechu v praxi
Akčný plán, ako sa dostať z miesta, kde ste, tam, kde chcete byť Nesnívajte o živote, ktorý chcete. Začnite konať a nechajte sa inšpirovať pokračovaním medzinárodného bestsellera Pravidlá úspechu, z ktorého sa stala svetová klasika v oblasti rozvoja ľudského potenciálu a osobného rastu, poskytujúca miliónom čitateľov návod, ako dosiahnuť vysnívané ciele a naplniť svoje poslanie.
Samotné poznatky sú však bez činov zbytočné. Táto praktická kniha nám teraz pomôže uviesť pôvodné princípy do praxe a vyťažiť zo získaných poznatkov čo najviac.
Pripomína najdôležitejšie pravidlá z pôvodnej knihy a dopĺňa ich o príklady zo života, cvičenia zamerané na seba-objavenie, pracovné listy na vytvorenie nových návykov a zápisky, ktoré vám pomôžu mnohé si vyjasniť.
Na sklade 3Ks
11,39 €
11,99 €
dostupné aj ako:
Prvá pomoc v praxi 2
Druhé vydanie knihy je jasným znakom že o knihu bol záujem. Bola beznádejne vypredaná a stále bol o ňu záujem, čo hovorí samo za seba.
Prvá pomoc v praxi 2 je pokračovaním úspešnej knihy Prvá pomoc v praxi.
Je spracovaná podľa najnovších odporúčaní Európskej resuscitačnej rady, ktoré vyšli v roku 2021.
V knihe nájdete nové aj rozšírené kapitoly, 15 schém pre jednoduchšie pochopenie postupov a viac ako 90 obrázkov a fotiek.
Novinkou, ktorú nenájdete nikde inde sú videá. Konkrétne 14 QR kódov cez, ktoré si pozriete edukačné videá pri rôznych stavoch.
Kniha je písaná očami záchranárov ktorý sa denne stretávajú s ľuďmi v tiesni a tak z prvej ruky poznajú najčastejšie chyby, ktoré sa stávajú pri poskytovaní prvej pomoci. Preto sú v knihe aj zaujímavosti, príklady a rady z praxe.
Naša kniha je určená všetkým, ktorí chcú vedieť prakticky poskytnúť pomoc na čo najvyššej úrovni, predovšetkým študentom stredných zdravotníckych škôl, first responderom, nádejným budúcim záchranárom, študentom všetkých zdravotníckych odborov a je vhodná aj pre zdravotníkov v praxi, ktorí sa problematike urgentnej medicíny nevenujú.
Na sklade 1Ks
32,55 €
35,00 €
Top kuchyňa (16)
Keby existovalo niečo ako dokonalá kuchyňa, mali by sme ju doma všetci.. Ale viete si to predstaviť? Kamkoľvek prídete, stále tá istá kuchyňa, ten istý koncept, len prispôsobený danému priestoru. Čo vám to pripomína? Áno, nudu čias nedávno minulých, kedy mala moja mama, jej sestra a ich mama rovnakú kuchyňu, len v inej farbe. Buďme preto vďační za nedokonalosti, odlišnosti ktoré posúvajú hranice dizajnu, nové vízie a nápady stále ďalej. Vďaka magazínu TOP kuchyňa si môžeme urobiť prehliadku toho najlepšieho, čo sa za rok zrodilo v hlavách najlepších dizajnérov kuchýň. A nuda to rozhodne nie je.
Na sklade 2Ks
1,86 €
1,96 €
Ájurvéda v terapeutické praxi
Tato kniha vám pomůže poodhalit zákonitosti přesné mluvy a přesvědčování, seznámí vás s vzorci jednání, naučí technikám potřebným k diagnostice a trerapii. Vyústěním poznatků je léčba těžkých případů.
Na sklade 2Ks
12,42 €
13,07 €
Liptov Kuchyňa starých materí / Grandmothers´ Cooking
Súčasná etnológia a kultúrna antropológia považuje tradičnú kuchyňu spoločenstiev ľudí za jeden z ich najvýznamnejších identifikačných znakov a zasadzuje sa za jej zdokumentovanie a zachovanie pre budúce generácie. S potešením som si preto prečítala túto knihu venovanú Liptovu, ktorá spĺňa tieto kritéria a dopĺňa pestrú mozaiku kulinárskych tradícii Slovenska. Autorka nás v texte sprevádza celou genézou podmienok, ktoré vplývali na charakter stravy ľudí na Liptove. Zaujímavým prvkom knihy sú viaceré historické dokumenty súvisiace so stravovaním na Liptove. Osviežujúce sú pasáže osobnej reflexie autorky, ktorá ukazuje, že záujem o tradičnú kuchyňu Liptova si pestovala už od detstva v rámci svojej rodiny a rozšírila ju ako etnografka aj do profesionálneho bádania. V rámci tejto časti knihy prezentuje aj ňou vyskúšané recepty regionálnych jedál.
Prof. PhDr. Rastislava Stoličná, DrSc.
Marketing v praxi
Kniha je bohatou studnicou poznatkov z marketingovej praxe na Slovensku, po ktorej môžete kedykoľvek siahnuť vo vašej knižnici.
Je to unikátna sonda do súčasného marketingu v podobe 26 hodnotne spracovaných rozhovorov z najsilnejšieho marketingového podcastu na Slovensku, Levosphere - Marketing v praxi.
Prináša rozhovory s marketingovými profesionálmi a majiteľmi lokálnych značiek. Ich rôzne marketingové názory, myšlienky a skúsenosti postupne priblížujú celé marketingové spektrum z perspektívy, akou ste pravdepodobne slovenský marketing ešte nevnímali.
Texty nie sú iba doslovnými prepismi, sú spracované profesionálne tak, aby vás mohli kedykoľvek inšpirovať svojím obsahom. Jednotlivé kapitoly sa venujú piatim okruhom v marketingu a sú obohatené o osobné vstupy autoriek. Venujú sa témam:
-stratégia,
-značka,
-komunikácia,
-obchod a marketing
- príbehy lokálnych značiek.
Kniha je zároveň sprievodcom marketingových pojmov, významov a príkladov. Prináša konkrétne rady, návody, odporúčania ako robiť marketing profesionálne a zmysluplne. Rokmi bude nadobúdať na svojej hodnote, nakoľko zachytáva a zhmotňuje na papieri zmysluplné a hodnotné myšlienky, ktoré by nemali zostať len tak visieť vo vzduchu :).
Na sklade 3Ks
23,75 €
25,00 €
Pravopisné finty v praxi
Publikácia nadväzuje na úspešné tituly Pravopisné finty a Slovenčinárske finty. Jej cieľom je poskytnúť čitateľovi praktický spôsob overenia, nakoľko je zorientovaný v zákonitostiach slovenského pravopisu. Systematickým precvičovaním pravopisných javov ponúka možnosť nadobudnúť istotu, rutinu a dôveru vo vlastné schopnosti. Publikácia obsahuje doplňovačky obohatené o riešenia a komentáre k jednotlivým pravopisným problémom, ktoré sú z praktických dôvodov umiestnené v samostatnej, oddelenej časti. Ich oddelenie od doplňovačiek eliminuje možnosť nahliadania do riešení pri vyplňovaní doplňovačiek a zabezpečuje tak istotu objektívneho overenia vedomostí.
Na sklade 1Ks
11,31 €
11,90 €
Štíhla a zdravá po 50-ke
Ako si znížiť váhu a zlepšiť zdravie? Táto kniha je venovaná všetkým ženám po 50-ke, ktoré sa chcú cítiť lepšie zmenou svojho životného štýlu. Počas štyroch týždňov vás prevedie krok po kroku na ceste k správnym stravovacím návykom. Uvidíte, že cesta k štíhlosti a zdraviu môže byť ozaj príjemná.
Na sklade 1Ks
14,16 €
14,90 €
Primárne vzdelávanie v teórií a praxi
Táto vysokoškolská učebnica je určená predovšetkým študentom vysokých škôl odboru predprimárna a primárna pedagogika, ktorí sa pripravujú na svoje budúce učiteľské povolanie. Z učebnice však môžu mnohé poznatky čerpať i ostatní pedagogickí či nepedagogickí zamestnanci (učitelia základných škôl, vychovávatelia a podobne). V učebnici je predložený náčrt hlavných a najviac diskutovaných pilierov problematiky primárneho vzdelávania. Výber z obsahu: kurikulum školského vzdelávania, výučbové ciele a ich taxonómie, výučba z pohľadu rôznych teórií vzdelávania, detské prekoncepcie vo vzdelávaní, vyučovacie metódy, formy a prostriedky, osobnosť žiaka, osobnosť učiteľa, otázky v edukačnej činnosti učiteľa, alternatívne smery v pedagogike.
Text bol koncepčne poňatý ako teoretický model fungovania súčasnej primárnej pedagogiky v praxi. V niektorých kapitolách bol interpretovaný aj stručný náčrt výskumu. Cieľom bolo daný stav opísať nielen po teoretickej stránke, ale poukázať na to, ako didaktická prax v školách reálne funguje. Obsah tejto učebnice napovedá, že prevládajúcimi témami v nej sú didaktické pojmy. Prezentovaná didaktika primárneho vzdelávania ponúka pohľad na spôsob výučby, ktorý je uplatniteľný práve pri práci so žiakmi v mladšom školskom veku.
Text v tejto učebnici má slúžiť ako prehľadný, základný a doplňujúci komponent prinášajúci potrebné informácie pre budúceho i súčasného učiteľa žiakov v prvom až štvrtom ročníku základnej školy. V závere každej kapitoly je priestor na otázky a diskusiu, ktoré podnecujú k zmysluplnej debate o konkrétnych témach, opierajúc sa aj o rozvoj vyšších kognitívnych procesov žiakov, a to hodnotenia a tvorivosti.
Na sklade 2Ks
8,36 €
8,80 €
Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 1
V knize Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 1 naleznete zapojení základních elektrických obvodů (od vypínačů přes zářivky a stykače až po rozváděče a domovní telefonní systémy). Kniha je unikátní hlavně svou přehledností. Všechna schémata jsou totiž vykreslena barevně a doplněna ilustračními fotografiemi.
Na sklade 1Ks
15,67 €
16,49 €
Ošetrovateľstvo a legislatíva v praxi
Cieľom tejto vysokoškolskej učebnice je komplexne a prehľadne prispieť k rozšíreniu a prehĺbeniu vedomosti z oblasti legislatívy v ošetrovateľstve a ošetrovateľskej praxi. Učebný text vychádza zo súčasného stavu poznatkov
o modernom ošetrovateľstve, zo súčasného legislatívneho prostredia v slovenskom ošetrovateľstve a tiež zo súčasného stavu vnímania ošetrovateľstva spoločnosťou ako celku.
Publikácia je určená pedagógom, výskumníkom v oblasti ošetrovateľstva, sestrám v klinickej praxi na rôznych stupňoch riadenia, ako aj študentom ošetrovateľstva pregraduálneho, doktorandského, špecializačného štúdia, certifikačnej prípravy a sústavného vzdelávania.
Na sklade 3Ks
11,40 €
12,00 €