Hľadanie: The Paris Review - 60.roky
zobraziť:
The Paris Review / Rozhovory s osobnosťami literatúry 60. rokov
The Paris Review, jeden z najvýznamnejších literárnych časopisov na svete, publikuje už od päťdesiatych rokov rozsiahle a precízne rozhovory s poprednými autormi a spisovateľkami. Za takmer sedemdesiat rokov svojej existencie ich vyšlo niekoľko stoviek a len veľmi ťažko nájdete významného spisovateľa, ktorý by mu rozhovor neposkytol. V knižnom vydaní sme sa rozhodli postupne predstaviť každú literárnu dekádu zrkadlom jej najdôležitejších spisovateľov a autoriek.V našom výbere trinástich rozhovorov zo šesťdesiatych rokov sa okrem iného dozviete ako vznikal kultový Keroucacov román Na ceste, čo si myslela Simone de Beauvoir o láske, a prečo sa Céline na sklonku života stránil ľudí.
V knihe nájdete rozhovory s nasledovnými autormi a autorkou: Saul Bellow, Jorge Luis Borges, William Seward Burroughs, Louis-Ferdinand Céline, Jean Cocteau, Simone De Beauvoir, Aldous Huxley, Jack Kerouac, Henry Miller, Vladimir Nabokov, Boris Pasternak, Ezra Pound, Isaac Bashevis Singer
The Paris Review: Rozhovory s osobnosťami literatúry 60. rokov, 2. diel
The Paris Review, jeden z najvýznamnejších literárnych časopisov na svete, publikuje už od päťdesiatych rokov rozsiahle a precízne rozhovory s poprednými autormi a spisovateľkami. Za takmer sedemdesiat rokov svojej existencie ich vyšlo niekoľko stoviek a len veľmi ťažko nájdete významného spisovateľa, ktorý by mu rozhovor neposkytol. V knižnom vydaní sme sa rozhodli postupne predstaviť každú literárnu dekádu zrkadlom jej najdôležitejších spisovateľov a autoriek.V našom výbere trinástich rozhovorov zo šesťdesiatych rokov sa okrem iného dozviete ako vznikal kultový Keroucacov román Na ceste, čo si myslela Simone de Beauvoir o láske, a prečo sa Céline na sklonku života stránil ľudí.
V knihe nájdete rozhovory s nasledovnými autormi a autorkou: Saul Bellow, Jorge Luis Borges, William Seward Burroughs, Louis-Ferdinand Céline, Jean Cocteau, Simone De Beauvoir, Aldous Huxley, Jack Kerouac, Henry Miller, Vladimir Nabokov, Boris Pasternak, Ezra Pound, Isaac Bashevis Singer
Na sklade 1Ks
17,01 €
17,90 €
The Paris Review / Rozhovory s osobnosťami literatúry 80. rokov, vol. 1
The Paris Review, jeden z najvýznamnejších literárnych časopisov na svete, publikuje už od päťdesiatych rokov rozsiahle a precízne rozhovory s poprednými autormi a autorkami. Za takmer sedemdesiat rokov jeho existencie ich vyšlo niekoľko stoviek a len veľmi ťažko nájdete významného spisovateľa, ktorý by mu rozhovor neposkytol. V knižnom vydaní, ktorého štvrtý diel držíte v rukách, sme sa rozhodli postupne predstaviť každú literárnu dekádu zrkadlom jej najdôležitejších spisovateľov a spisovateliek. V našom prvom výbere desiatich rozhovorov z osemdesiatych rokov sa okrem iného dozviete, prečo Julio Cortázar debutoval až po tridsiatke, čo viedlo Johna Fowlesa k spáleniu jedného z jeho románov a akú pascu pripravila Doris Lessing na literárnu kritiku.
V knihe nájdete rozhovory s nasledovnými autormi a autorkou: James Baldwin, Raymond Carver, Julio Cortázar, John Fowles, Carlos Fuentes, Arthur Koestler, Milan Kundera, Doris Lessing, Philip Roth a Derek Walcott
Vydanie publikácie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
The Paris Review: Rozhovory s osobnosťami literatúry 50.rokov, 1. diel
Prvé číslo časopisu The Paris Review vyšlo v roku 1953 a okrem editoriálu Williama Styrona, poviedok, básni a literárnej kritiky sa v ňom objavil prvý z rozsiahlych rozhovorov, ktorými sa časopis veľmi rýchlo preslávil po celom svete. Odvtedy ich vyšlo niekoľko stoviek a počas tých šesťdesiatich piatich rokov existencie The Paris Review len veľmi ťažko nájdete významného spisovateľa, ktorý by mu rozhovor neposkytol. Na jeho stránkach zazneli najvýraznejšie hlasy svojej generácie, od Célina, Borgesa či Nerudu, cez Vonneguta, Cortázara a Kunderu, až po Houllebecqa alebo Elenu Ferrante. Nechýbajú v nich samozrejme takmer žiadni držitelia Nobelovej ceny za literatúru. Vo výbere vydavateľstva BRaK nájdete desať veľkých mien 50.rokov, medzi nimi napr. Hemingwaya, Capoteho, Eliota či Moraviu.
Na sklade 1Ks
16,06 €
16,90 €
The Paris Review / Rozhovory s osobnosťami literatúry 70. rokov
Séria vybraných rozhovorov s literárnymi osobnosťami, ktoré boli publikované po dekádach v The Paris Review pokračuje. Jeden z najvýznamnejších literárnych časopisov na svete, publikuje už od päťdesiatych rokov rozsiahle a precízne rozhovory s poprednými autormi a spisovateľkami. Za takmer sedemdesiat rokov svojej existencie ich vyšlo niekoľko stoviek a len veľmi ťažko nájdete významnejšieho spisovateľa, ktorý by mu rozhovor neposkytol. V knižnom vydaní, ktorého tretí diel držíte v rukách, sme sa rozhodli postupne predstaviť každú literárnu dekádu zrkadlom jej najdôležitejších spisovateľov a autoriek. V našom výbere desiatich rozhovorov zo sedemdesiatych rokov sa okrem iného dozviete, ako Anne Sexton ovplyvnil v tvorbe jej terapeut, čo pre Pabla Nerudu znamenal vzťah medzi poéziou a politikou, vzťah Anthony Burgessa k Jamesovi Joyceovi alebo akú úlohu v tvorbe Christophera Isherwooda zohrával hinduizmus.
V knihe nájdete rozhovory s nasledovnými autormi a autorkou: Anthony Burgess, Joan Didion, Joseph Heller, Christopher Isherwood, Bernard Malamud, Pablo Neruda, Joyce Carol Oates, Anne Sexton, Gore Vidal, Kurt Vonnegut ml.
Paris Hilton
Toto nie sú obyčajné zábavné memoáre o móde a hollywoodskom životnom štýle.
Je to šokojúce a temné.
V ére poznačenej príchodom rozmachu internetu a prvých blogoch o celebritách, vo svete absurdných očakávaní v čase, keď boli mladé ženy bezdôvodne ponižované v médiách, sa Paris naučila používať svoju osobnú značku na dosiahnutie obchodného úspechu. V knihe nás Paris zavedie do privilegovaného detstva, ktoré zažila cez optiku nediagnostikovaného ADHD. Jej rebélia v tínedžerskom veku doviedla Parisiných rodičov k rozhodnutiu dať dcéru uniesť a uväzniť do súkromného ústavu pre
problémovú mládež. Trpela tam verbálnym, fyzickým a sexuálnym zneužívaním takmer dva roky. Uprostred pekla si Paris vytvorila krásny vnútorný svet, kde sa k nej škaredosť okolia nedostala. Keď ju konečne prepustili, už neverila nikomu okrem seba a svoj fantazijný svet premenila na miliardovú realitu.
Kniha podáva správu o jej riskantnej ceste mužskou tyraniou pred érou #MeToo s tou správnou dávkou drzosti a sleduje vývoj kultúry celebrít až po súčasnosť. Prežívame chvíle, ktoré si všetci pamätáme a stretávame sa s mnohými známymi menami ako sú Britney Spears alebo Kim Kardashian. Čo je však dôležitejšie, ukazuje nám jej cestu k vnútornému pokoju a zároveň nás povzbudzuje, aby sme sa nesnažili vždy niekam zapadnúť, ale vybrali si vždy vlastnú cestu.
Povstanie - 60 dní národa
Táto kniha nie je ďalšou historickou faktografiou na danú tému. Je to unikátna kronika osobných príbehov v rámci dramatických historických udalostí, ktoré v súčte vydávajú na epos o tom, ako sa v pôrodných bolestiach svetovej vojny a vlastnej krvi rodil moderný slovenský národ. Kniha mapuje začiatok Povstania po dňoch a na každý je tu jeden výnimočný príbeh či ľudský osud. To všetko rámcované známymi historickými udalosťami k danému dňu. Prelína sa tu tak unikátnym spôsobom všeobecná história s osobnými dejinami.
More – Knižka so 60 okienkami
Pripravení? Skočíme spolu do vĺn, poprechádzame sa po pláži alebo po nábreží prístavu a nakoniec sa vydáme na plavbu na obrovskej lodi!
O tom, čo sa deje na brehu i na mori, sa dozvieš, keď nazrieš do okienok.
Zistíš, kto sa opaľuje na pláži, kto stavia hrady z piesku, kto pláva medzi koralmi, kto sa potápa do priezračných hlbín i kto kontroluje lode, ktoré vchádzajú do prístavu.
Bábika Bailarina Reina Lidia 60 cm
Bábika Bailarina Reina Lidia je rozkošná multikĺbová bábika baletka 60 cm. Lidia má dlhé hnedé vlasy s kvetinkovou čelenkou, očarujúce hnedé očká a trblietavé fialové šaty s dlhým rukávom, nariasenou tylovou baletnou sukničkou a opaskom s krásnymi kvetinkami. Nohy jej zdobia pančušky a ružové baletné topánočky.
V Paole Reina závode, ktorý má dlhoročnú tradíciu, berú svoju prácu ako životnú filozofiu, ktorá je založená na ich záväzku ku kvalite. Pracujú na tom, aby deťom na celom svete prinášali nádej, aby im pomohli spoznávať svet okolo seba a premieňať ho prostredníctvom hry na krajšie miesto . Všetky bábiky, ako aj ich oblečenie a doplnky sú vyrobené 100% v Španielsku, v továrni Onil (Alicante), rodisku bábik a hračiek zo 70. rokov 19. storočia. Táto certifikácia „Made in 100% in Spain“ zaisťuje súlad s najprísnejšími kontrolami európskych noriem kvality ich produktov.
Za každou bábikou Paola Reina stojí veľká skupina špecialistov, ktorí pracujú na jej vývoji. Technológia, kvalita a dizajn zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výrobnom procese, pričom kombinujú pokročilé techniky s inými úplne ručne vyrobenými technikami, ako je plastika formy, make-up tváre, účes alebo obliekanie. Materiály použité v bábikách sú vysoko kvalitné. Od suroviny až po látky, vlasy, oči, jemnú vôňu vanilky a každý z doplnkov bábik. Materiál použitý na výrobu našich bábik je vinyl bez ftalátov. Chceme sa uistiť, že vaše dieťa je v bezpečí, preto sa 100% eliminovali chemikálie, ktoré obsahujú ftaláty.
Sú to bábiky vyrobené srdcom, vytvorené s kvalitou a dizajnom... Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť tieto kvalitne vyrobené bábiky.
Veľkosť: 60 cm
UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. V súlade s normou EN71 CEE/ASTM F936. Produkt je originál, jeho imitácia je zakázaná. Obal uchovajte ako legálny dôkaz o pôvode.
Farma - knižka so 60 okienkami, 2. vydanie
Prechádzajme sa spolu po farme a objavujme jej milých obyvateľov. Kto spí v maštali? Ako transportovať koníky? Odkiaľ pochádza med? Kde je schované zrno? Kto podkúva koníky? Ako sa robí maslo? Pootvárajte 60 okienok a objavujte svet milých obyvateľov farmy: Tých, ktorí doja kravičky, vozia sa na žriebätkách, sejú pšenicu, a tých, ktorí zbierajú ovocie. Všetci usilovne pracujú, pričom zažívajú rôzne vtipné príhody. Otvorte okienka, aby ste sa zabavili a niečo naučili o farme!
Preklad Erika Meszarošová
TOP 60 slovenských vín, Slowak wines
Kniha „TOP 60“ predstavuje a charakterizuje slovenské vína na ktoré je spoľahnutie, knižka zorientuje a poteší všetkých milovníkov slovenských vín. Nájdete tu prehľad vín od 21 slovenských výrobcov, veľkých, stredných aj malých, ktorí nosia víno v srdci. Okrem zoznamu a podrobnej charakteristiky vybraných vín aj s fotografiami, nájdete v knihe aj rozhovory s ocenenými slovenskými vinármi. Všetky texty sú v slovenskom aj anglickom jazyku.
Na sklade 1Ks
8,46 €
8,90 €
Olympic 60, 2. vydání
Příběh legendy, která trvá… 60 let! Po deseti letech se čtenářům dostává do rukou rozšířené vydání tohoto unikátního průvodce po historii naší nejstarší a nejvytrvalejší rockové kapely z pera doyena české popmusic Petra Jandy – který byl u všeho (téměř) od samých začátků. V uplynulém desetiletí kapela nijak nezahálela: vznikly nové písně, natočena nová alba, odehrány další desítky a stovky koncertů… Fanoušci i hudební fajnšmekři zde toto vše najdou luxusně zdokumentováno slovem i obrazem až do současnosti.
Medicína výživy 2: V praxi + 60 receptov kvalitnej kuchyne
Pokračovanie bestelleru MEDICÍNA VÝŽIVY od MUDr. Borisa Bajera, PhD. je konečne tu!
Tentokrát vás zoberie na fascinujúcu cestu kuchyňou, obchodom a výživou ako takou v čistej praxi.
Budeme totiž preberať súčasti zdravej a kvalitnej výživy v reálnom živote tak jednoducho, aby ich pochopil aj najväčší začiatočník v otázkach stravovania.
Recenzent knihy je tentokrát odborníčka, ktorá je doslova stelesnením praxe vo výžive a potravinách - Silvia Horecká, autorka konceptu Terapia jedlom.
Jej viac ako 30-ročná prax pretavená do poznámok ku textu pomohla vyladiť obsahovo knihu na maximum.
V neposlednom rade pribudne množstvo receptov, konkrétne je ich v tejto knihe až 60, čo je 5x viac, ako v prvej knihe.
Teraz konečne budete vedieť nazrieť do tajov nutričných plánov stoviek spokojných individuálnych klientov doktora Bajera a jeho Centra výživy.
Recepty sú “okorenené” tipmi šéfkuchára Michala Kordoša, ktorý naposledy varil napríklad v prezidentskom paláci pri návšteve poľského prezidenta a stážoval v najlepšej reštaurácii na svete.
Ak sa vám páčil nezameniteľný štýl písania prvej knihy, kde každá kapitola začala tematickým, často humorným príbehom zo života, alebo praxe Borisa a jeho pacientov, do druhej knihy sa takisto zamilujete.
V tejto knihe však pôjdu teoretické poznatky bokom!
Neponárame sa do hlbín metabolizmu a biológie ľudského tela, no na paškál sa dostane, minimálne tak isto dôležitá, súčasť výživy - prax.
Ak ste prvú knihu nečítali, vôbec nezúfajte, táto kniha bola cielene písaná tak, aby si ju vedel prečítať každý, vrátane tých, ktorí sa ku prvej časti ešte nedostali.
Dokonca pre niektorých z vás bude skvelou voľbou začať touto knihou a následne pokračovať jednotkou.
V knihe MEDICÍNA VÝŽIVY 2 sa preberá:
• Normálny vzťah k jedlu a športovaniu, stolovanie, alebo to, ako bojovať s chuťou na sladké.
• Čo robiť pred jedením, počas neho a aj po ňom aby sme maximalizovali využitie živín a minimalizovali ukladanie tuku.
• Prejdeme si mýty z ekologického hľadiska rastlinných a živočíšnych zdrojov potravy, ale aj riziká konzumácie surového mäsa.
• Popíšeme si, ako vlastne vznikli odporúčania príjmu energie práve na “magických” 2000 kalórií denne.
• Prebehneme v praxi dobré zdroje rastlinných a živočíšnych bielkovín, rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, tukov, vrátane omega-3 mastných kyselín, sacharidov, ktoré viac a menej ovplyvňujú hladiny cukru v krvi po zjedení a aj inzulín. Samozrejme tu nájdete aj zdroje vitamínov a najdôležitejších minerálov.
• Ďalej vám doktor Bajer prezradí jeho netypický systém ako nakupuje, keď ho čaká veľký nákup, ale aj to, aké sú základné potraviny v jeho košíku.
• Takisto preberáme ako sa jednoducho naučiť čítať obaly na potravinách.
• Prístupný bude rebríček nízko-, stredne- a vysoko- kalorických potravín.
• Detailne si rozdelíme živiny na obale a aj to, ako nám vedia výrobcovia niekedy zatajiť niektoré fakty.
• Ukáže vám, ako bleskovo vedieť čítať obaly potravín, ktoré do pár sekúnd viete zhodnotiť ako niečo, čo ihneď vraciate naspäť do regálu, alebo to vložíte do košíku.
• Vysvetlíme si, ako je to s testovaním na alergie a intolerancie a na čo sa určite nemáte nechať nachytať.
• Prejdeme si “claimy” - tvrdenia. Bez cukru, fitness, healthy, bez tuku, zdroje bielkovín, zdroje vlákniny, zdroje probiotík, bez pridania soli, bio, eko, raw, vegan, bez lepku, bez laktózy, bez éčiek a pre deti.
• Kedy čo môžu používať výrobcovia potravín a ako to vedia používať pre lepší predaj. A samozrejme aj to, ako tieto tvrdenia rozoznávať v obchode a orientovať sa v nich.
• V naozajstnej kuchynskej praxi už budete vedieť, čo mať kde v chladničke uložené, ako uložené a kde nemať uložené napríklad vajíčka, alebo mlieko, lebo by sa mohli skôr pokaziť.
• Zároveň si preberieme, čo v chladničke mať nemusíte a čo by sme v chladničke ani mať vôbec nemali.
• Preberieme si aký je vlastne rozdiel medzi dátumom minimálnej trvanlivosti a dátumom spotreby.
• Témou bude aj spracovanie potravín – vysvetlíme si, čo to naozaj je a čo to naozaj nie je.
• Prejdeme si aditíva, konzervanty, sladidlá, farbivá, antioxidanty, nosiče, regulátory, emulgátory, taviace soli, mikrobiologickú nezávadnosť, či to, ako je to s antibiotikami v kurati, alebo mlieku.
• Pri mlieku sa zastavíme aj pri odstreďovaní, pasterizácii či démonizovanom UHT mlieku. Preberieme aj to, ako je to s GMO podľa najnovších znalostí vedy a čo robiť s insekticídmi a pesticídmi.
• Budete vedieť triky, ako sa zariadiť na cestách, výletoch a dovolenkách, ale aj ako sa čo najrozumnejšie najesť na čerpacej stanici a ako rozoznať kvalitnú reštauráciu od zlej. Napísané budú základné body, čo na cestách v strave vyhľadávať. Prejdeme si ako je to s populárnymi energetickými drinkami pri šoférovaní a aj mimo neho.
• Povenujeme sa aj plastom, najmä tým v potravinách, pričom preberieme aké riziká sú pri mikroplastoch a nanoplastoch. Vedeli ste napríklad, že zjeme týždenne plasty v hmotnosti jednej kreditnej karty?
• Vysvetlíme si aj to, čo sú endokrinné disruptory a čo všetko môžu robiť s naším hormonálnym systémom a zdravím.
• V neskorších častiach knihy prechádzame, ako je to s prípravou potravín. Čo sa deje so živinami pri varení, pečení, grilovaní, alebo príprave na pare a ako tieto formy prípravy ovplyvňujú konkrétne potraviny.
• Napokon si preberieme aj konzervy a zaváraniny zo zdravotného hľadiska a zároveň to, ako znížiť negatívny vplyv grilovania rôznymi super tipmi, nie len do obdobia letnej záhradnej sezóny!
• Vysvetlíme si, čo sú anti-nutrienty v jedle a ako ich množstvo znížiť. Vedeli ste, že jeden druh škorice, ktorý bežne používame v kuchyni nám už pri porcii zopár čajových lyžičiek môže poškodiť zdravie? V knihe sa dozviete to, aký druh používať. A dozviete sa tam aj mnoho ďalších užitočných praktických informácií.
• Na záver vám doktor Bajer pripravil množstvo trikov a tipov do praxe: rôzne indexy, napríklad kaloricko-vlákninový a kaloricko-bielkovinový, vysvetlí „po lopate“ denzitu potravín, jeho vlastnú potravinovú pyramídu a 12345 kompas na perfektnú životosprávu!
Tak čo poviete na praktickú knihu MEDICÍNA VÝŽIVY 2: V praxi + 60 receptov kvalitnej kuchyne?
Tešíte sa, kedy si ju prečítate?
Beautiful English. 60 dní k lepší slovní zásobě
BEAUTIFUL ENGLISH je cvičebnice angličtiny pro pokročilé, která reaguje na potřeby dnešního moderního člověka, který je většinou zaneprázdněný, ale angličtinu nechce nechat ležet ladem. Představuje krásný a jednoduchý plán na 60 dní, který zabere maximálně 5 minut denně a slouží k obohacení slovní zásoby.
Každý den se naučíte jedno slovíčko/frázi pro pokročilé, po pár dnech vás čeká kvíz, systematicky opakujete a tímto způsobem si obohatíte slovní zásobu třeba u ranní kávy nebo odpolední pauzy. Je to jen jeden ze způsobů, jak s angličtinou příjemně pracovat a postupně se posouvat dál. Ke knížce jsou k dispozici i dpolňující cvičení online. Je určena přibližně pro B2-C1 úroveň společného evropského referenčního rámce pro jazyky (SERR).
Muž 60+
Všechno nejlepší k šedesátinám – a tím i k doplutí do bezpečných vod! Konečně máte jednou provždy za sebou nejhorší dekádu svého života: roli padesátníka. Období, kdy jste každý den viditelně stárnul. S tím je ale naštěstí ode dneška konec. Je vám šedesát, takže už definitivně a neoddiskutovatelně starý jste. A jak už to tak bývá, na druhé straně plotu je to mnohem hezčí, než si člověk představoval. Tak si tuhle poslední třetinu života, ve které postupně nebudete muset dělat čím dál tím víc věcí, jaksepatří užijte!
60 dní k novej postave
Program na dosiahnutie zdravšieho a štíhlejšieho tela v akomkoľvek veku. Každý z nás môže byť krásny, vždy svojím spôsobom a to je super. Ak dovolíte, vyhlasujem túto knihu za oslavu "akceptovania svojho tela" a verte mi, že na ceste k výsledku sa ráta každý, aj ten najmenší kúsok pozitivity, ktorý svojmu telu venujete.
Časopis FIT štýl predstavuje knihu zo svojej redakčnej dielne "60 dní k novej postave" program na dosiahnutie zdravšieho a štíhlejšieho tela v akomkoľvek veku.
Byť svoje telo pozitív je niekedy oveľa ťažšie akoby sme chceli. Paradoxom však je, že za našim úspechom, v zmysle v akom fyzickom stave sa naše telo nachádza, je práve tento vzťah. Vzťah k sebe samým. Pretože vyzeráme presne tak, ako sa vnímame. Telo je tiež len ďalším poddaným nášho rozumu a nakoniec sa vždy stane takým, ako mu to naša myseľ denno-denne našepkáva.
Down and Out in Paris and London
'You can live on a shilling a day in Paris if you know how. But it is a complicated business'
As a struggling writer in his twenties, Orwell lived as a down-and-out among the poorest members of society. In this, his early memoir, Orwell recalls with vivid clarity his time working as a penniless dishwasher in Paris, pawning clothes to buy a day's worth of bread and wine, sleeping in bug-infested bunks, trading survival skills and cigarette butts with fellow tramps, and trudging between London's workhouse spikes for a few hours' sleep and tea.
With all of the sensitivity and compassion that Orwell is known and loved for, he exposed the hardships of poverty and gave readers an unprecedented look at life lived on the fringes of society.
Puzzle holografické Jednorožce 60 Crocodile Creek
Fóliové puzzle 60 dielikov s krásnou ilustráciou. Ilustrácia čarovnej krajiny jednorožcov je vytlačená na holografickej fólii. Puzzle je trblietavé a lesklé. To dáva špeciálny efekt, ktorý dáva puzzle krásny lesk a hĺbku.
Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok!
Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council.
Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých.
Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Mám 60 rokov, no a?
Dostáva sa Vám do rúk kniha roka, ktorá môže od základov zmeniť celý Váš život.
Odhalí tajomstvá, desaťročiami overené skúsenosti ako oklamať starobu a objaviť vlastný elixír mladosti a šťastia!
I. diel obsahuje vyše 520 rád, skúseností a tipov, týkajúcich sa stravy a starostlivosti o vlastné telo. Taktiež obsahuje veľa autentických aj umeleckých fotografií, originálnych výrokov a zaujímavých ľudských príbehov. Nájdete tu odporúčania a postupy zložené z menších každodenných úkonov, bežných procedúr a cvikov, ktoré každé o sebe vyžaduje minimum námahy. Ak ich však používate systematicky a dlhodobo, prinesú vám prevratné výsledky. Nemusíte sa už viac vyhovárať na genetiku, na nevhodné predispozície, či na obmedzený rozpočet.
Kniha je určená ženám aj mužom všetkých generácií či starým, ktorí sa môžu inšpirovať, ako vyzerať stále príťažlivo a dbať o svoje zdravie v pokročilom veku či mladým, ktorí majú celý život pred sebou a môžu začať s dobrými návykmi ešte včas.
Tvár autorky neprešla žiadnymi chirurgickými zákrokmi. Svoj vzhľad, postavu, zdravie a pozitívne myslenie si udržuje aj po 60-tke nie vďaka genetike, ani použitím modernej estetickej medicíny.