Hľadanie: Grilovanie, raklet, fondue
zobraziť:
Grilovanie
Kniha Grilovanie je ideálna kuchárska kniha na leto, plná skvelých nápadov. Obsahuje množstvo praktických informácií, napríklad ako si vybrať správny gril či kde ho umiestniť, a tiež rady na bezpečné a zdravé grilovanie. Rozdelená je na šesť samostatných kapitol - Klasické grilované jedlá, Špeciality, Hamburgery, Špízy, Prílohy a omáčky, Dezerty a nápoje.
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií.
500 Grilovanie
Publikácia ponúka päťsto receptov na prípravu lahodných grilovaných jedál. Nájdete v nej užitočné rady, ako pripraviť grilovanú hostinu, tipy na vhodné ingrediencie, základné metódy grilovania, tajomstvo prípravy chutných marinád a podrobný opis prípravy skvelých príloh. Široká ponuka receptov siaha od tradičných po špeciality inšpirované rôznymi svetovými kuchyňami vrátane omáčok, marinád a príloh. Recepty sú doplnené farebnými fotografiami a návod na prípravu je jednoduchý a zrozumiteľný.
Vypredané
8,50 €
8,95 €
Ako grilovať zeleninu
Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý - vegetariáni i všežravci, ktorí chcú na grilovacie párty zaradiť viac zeleniny a iných bezmäsitých surovín. Nájdete tu návod na grilovaný ľadový šalát s údenou rančerskou zálievkou, Raichlenovu pizzu Margherita, grilované artičoky s harissovou majonézou, cuketové špízy s bylinkovo-citrónovým maslom či grilovanú kukuricu na štyri spôsoby. V praktickom úvode sa dozviete všetko o potrebnom vybavení a grilovaní ako takom, autor vás bude sprevádzať na každom kroku: od výberu grilu cez bezpečné zapálenie ohňa až po nevyhnutné pomôcky. Na konci knihy nájdete tipy, ako na grile zachádzať s viac než troma desiatkami druhov zeleniny, ktoré poznáte a bežne z nich varíte, ako aj s druhmi, s ktorými sa možno chystáte zoznámiť.
Lacná kniha Recepty: Grilovanie (-70%)
Tepelná úprava pokrmov priamym ohňom, v žiarovisku, na kameni či otočnom systéme, je technickou skúsenosťou a nezriedka tajomstvom obľúbených kuchárov. Chutné a spoločensky atraktívne spôsoby prípravy, dochucovania a podávania grilovaných pochúťok sú príjemným spestrením letných večierkov, či radosti z pobytu v letnej kuchyni. V interiéri poskytuje gril a jeho obsluha veľké množstvo nápadov, ktoré zvýraznia preferenciu plnej prírodnej chuti nielen mäsitých pokrmov. Kniha, ktorá obsahuje veľké množstvo fotografií je názornou pozvánkou do sveta kulinárskych praktík
Vypredané
3,58 €
11,92 €
dostupné aj ako:
Grilujeme po celý rok
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb.
Steaky, bifteky, kotlety, rebierka, kebaby, keffy, mäsové guľky, placky, krokety, špízy a rolky opečené na drevenom uhlí, lávových kameňoch, žulovej doske či na kontaktnom alebo sálavom elektrickom grile.
Žemle a bagety plnené syrmi, šunkou, kaviárom a vajíčkami, chlebové špízy, syrové hrianky a pizze grilované v kuchyni či pod širým nebom.
Návody na pikantné i sladké korenené a bylinkové marinády, omáčky a dipy spolu s desiatkami rád a tipov na úspešné grilovanie.
Fondue
Klasika, která je hitem po celý rok: Při oslavách narozenin dětí nebo zpříjemní večer při posezení s přáteli. Fondue s pořádnou porcí masa, vegetariánské, nebo s čokoládou: Fondue si zamilují všichni! Autorka vám vybrala klasické i úplně nové oblíbené recepty. Vařili jste v rajčatovém vývaru, ochucovali jste sýrové fondue pivem? Od masa přes ryby, ovoce i zelenina, lahůdky tuzemské i exotické – není téměř nic, co by se nedalo opékat! Recepty na rychlé přílohy a rafinované triky pro zjemnění hotových omáček, to vše dělá z fondue zážitek, který vám i na konci všedního dne přinese pohodu: Pohodlně se usaďte, připravte špíz a užívejte si!
Vypredané
6,24 €
6,57 €
Grilovanie
Grilovanie - či už doma, v kuchyni alebo vonku v prírode, je vždy výnimočným kulinárskym, a v neposlednom rade, aj príjemným spoločenským zážitkom. Navyše, vďaka širokému sortimentu prístrojov môžete svoju grilpárty usporiadať kdekoľvek. Paleta špecialít, vhodných na grilovanie, je takmer neobmedzená. Okrem mäsa a rýb môžete pripravovať rafinované ovocné či zeleninové variácie, alebo pochúťky z diviny a lastúrnikov. Zážitok z jedinečných chutí umocňujú aj rôzne marinády, bylinky a koreniny. Ak sa k tomu pridajú lahodné prílohy a omáčky, z grilovania sa stáva gurmánska oslava. Takto pripravené jedlá poskytujú nielen nevšedný pôžitok, ale sú aj zdravé. V knihe nájdete nevyhnutné informácie o správnom grilovaní, množstvo receptov, ba aj tipy na usporiadanie štýlových pohostení. Dobrú chuť!
Vypredané
9,42 €
9,92 €
Grilovanie
Táto inšpiratívna zbierka predstavuje fantastické spektrum receptov na grilovanie, podľa ktorých ľahko pripravíte jedlo vonku na čerstvom vzduchu. Nájdete tu vzrušujúce nové recepty, rovnako jako výber tradičných a všeobecne obľúbených jedál, pri ktorých sa zbiehajú slinky na jazyku. Niet nad grilovanie vo vlahom podvečere, keď sa vôňa uhlia mieša s arómou skvelých jedál !
Vypredané
1,23 €
1,29 €
Grilovanie
Lahodné hovädzie stejky s kukuričným klasom, stejky z krkovičky so slaniniu a čili, cesnakové kurča, glazované rebierka na zázvore, kreolské klobásy a mnoho chutných receptov.
Vypredané
3,95 €
7,90 €
Grilovanie
Naučte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva grilovacích zmesí, relišov, sáls a pást. A všetkým bude chutiť!
Vypredané
22,71 €
23,90 €
Ottova kuchárka Grilovanie
Ottova kuchárka Grilovanie vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o príprave pohostenia na grile pre rodinu i hostí.
Vypredané
6,64 €
6,99 €
Fondue, raclette & horký kámen
Nové způsoby vaření přímo „na stole“ – fondue, raclette, grilování na horkém kameni – jsou ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli u oblíbených jídel. V této knize najdete nejen klasické předpisy pro všechny tři způsoby přípravy těchto jídel, ale dozvíte se také, jak připravit nejrůznější omáčky, dipy a rafinované přílohy. Prostě pro každou chuť i pro každý mlsný jazyk tu najdete to pravé. Návodná kniha je plná barevných fotografií.U každého receptu jsou uvedeny údaje o nutriční a energetické hodnotě.
Vypredané
6,24 €
6,57 €
Na grilu
Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn. Každá správná grilovací párty je neodmyslitelně spojená hlavně s masem a i v naší knize ho najdete hojně. Nabízí ale i recepty, které reflektují probíhající změnu životního stylu. Není totiž pochyb o tom, že lidé začínají jíst jídla lehčí a lépe stravitelná. Já za svůj život už snědl masa dost na to, abych zjistil, že pestrost a rovnováha v jídle jsou stejně důležité a zábavné jako pestrost a rovnováha v komplexním životě. Zahrada je v létě navíc plná lákavých čerstvých surovin a nabízí spoustu inspirace. Kuchařka navazuje na naši knižní produkci z posledních let, kdy kuchařské ego hodně ustoupilo potřebám obyčejného člověka a kdy jsme pochopili, že zdroje, které máme k dispozici my kuchaři, jsou pro běžného spotřebitele často nedostupné. Proto jsme se opět většinově zaměřili na produkty běžně užívané v české domácnosti a na recepty, se kterými si poradí úplně každý. Celou knížku jsme vytvořili na statku mojí skvělé ženy Zdeničky, na stejném místě, kde vznikaly naše televizní pořady posledních let, abychom zachytili uvolněnou atmosféru a náladu letních slunných dnů. Věřím a doufám, že tato knížka obohatí a zpestří váš beztak kvalitní repertoár a pomůže vám k úspěchu akce, kterou máme všichni tak rádi.
Recepty: Grilovanie
Tepelná úprava pokrmov priamym ohňom, v žiarovisku, na kameni či otočnom systéme, je technickou skúsenosťou a nezriedka tajomstvom obľúbených kuchárov. Chutné a spoločensky atraktívne spôsoby prípravy, dochucovania a podávania grilovaných pochúťok sú príjemným spestrením letných večierkov, či radosti z pobytu v letnej kuchyni. V interiéri poskytuje gril a jeho obsluha veľké množstvo nápadov, ktoré zvýraznia preferenciu plnej prírodnej chuti nielen mäsitých pokrmov. Kniha, ktorá obsahuje veľké množstvo fotografií je názornou pozvánkou do sveta kulinárskych praktík
Vypredané
11,32 €
11,92 €
Grilování - Tipy a postupy krok za krokem
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“
Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.
Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, kterých je více než stovka. Nově však přináší odpovědi na nejčastější otázky kolem grilování, na které se lidé ptají.
Je lepší gril na dřevěné uhlí nebo na plyn? Jaké je nejlepší koření? Jaké maso je nejlepší na gril? Jaká je nejlepší marináda? Grilovaná zelenina? Vepřová krkovice na grilu? Nevím, jak grilovat burgery, jak nevysušit kuře na grilu… Zkrátka a dobře, k tomu, jak lépe grilovat, stačí tato kniha.
Grilovanie, 2. vydanie
Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu milovníci cestovín ďalšie lákavé kreácie: pikatné šaláty, cestoviny s jemnou omáčkou alebo rafinovane plnené a zapekané. Klasické kombinácie aj novinky na všedný deň a sviatok. Vynikajúce fotografie jedál a podrobné návody sú zárukou, že pri príprave jedál ani začiatočník nič nepokazí. Šaláty Ľahká, chrumkavá a zdravá – kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako predjedlo, príloha k hlavnému jedlu, ako hlavné jedlo kombinované s mäsom či rybou alebo ako šťavnaté sladké zakončenie menu, šaláty sa hodia vždy, lebo nás osviežia a možno ich rýchlo vykúzliť. A najdôležitejšie je, že sotva existuje surovina, ktorá by sa na ich prípravu nedala použiť! Vyskúšajte si množstvo nápaditých receptov na rozmanité šaláty – od medzinárodných klasických až po ľahké trendové recepty, s brilantnými fotografiami a podrobnými návodmi. Povinné čítanie
Vypredané
3,75 €
3,95 €
Ako grilovať. Ilustrovaný sprievodca pre nadšencova a profesionálov
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní... je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy dômyselného trojzónového ohniska cez grilovanie na otočnom ražni až po ukážku grilovacieho náčinia a náradia či správneho napichávania porcií na ražníky. Autor sa venuje každému detailu a jednoducho, zrozumiteľne sprevádza čitateľa zábavným svetom grilovania. Kniha navyše obsahuje 100 receptov – každý recept ilustruje niektorú z techník – ktoré možno zaradiť medzi tie najlepšie a najzaujímavejšie návody na prípravu grilovaných jedál z rôznych druhov mäsa, rýb, hydiny, zeleniny, a dokonca aj sladkých dezertov. Posedenie pri barbecue v dome či v záhrade sa tak stáva neodmysliteľnou spoločenskou udalosťou v kruhu rodiny, priateľov a známych.