Šach a mat - Ali Hazelwood, CooBoo SK, 2024

Hľadali ste:

'Mastering the Art of French Cooking (1.) EN'

Zúžiť výberu

Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Pôvod
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Ďalšie možnosti
Väzba
Ďalšie možnosti
Formát
Ďalšie možnosti
Obal
Ďalšie možnosti
Materiál
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Typ
Ďalšie možnosti
Jazyk
Ďalšie možnosti
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Ďalšie možnosti
Autor
Ďalšie možnosti
Doba čítania
Ďalšie možnosti
Krajina pôvodu
Ďalšie možnosti
Séria
Ďalšie možnosti
Edícia
Ďalšie možnosti
Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books, 2011
 
Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books, 2011
Mastering the Art of French Cooking (2.) 
EN

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, ...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,99 €
    Viac ako 30 dní
  • Čítanámierne opotrebovaná
    11,25 €
    -25 %
    Na sklade

Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 - Julia Child, Penguin Books, 2011
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 
EN

This is the bestselling classic guide to French cooking with over 1000 clear authentic and delicious recipes for every key French dish from Boeuf Bourguignon to the perfect croissant...

  • Knihapevná väzba
    58,33 €
    -7 %
    Na sklade 5 ks


Bong Appetit, Ten speed, 2018
Bong Appetit 
EN

Based on the popular Munchies and Viceland television series Bong Appetit, this cannabis cookbook features 65 "high"-end recipes for sweet and savory dishes as well as cocktails...

  • Knihapevná väzba
    29,39 €
    -2 %
    Viac ako 30 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Mastering the Art of Vegan Cooking - Annie Shannon, Dan Shannon, Hachette Livre International, 2015
Mastering the Art of Vegan Cooking 
EN

Annie and Dan Shannon, the authors of Betty Goes Vegan, are back. In their new book, they show readers how to cook creatively and thriftily with recipes, sidebars, and tips on stocking a pantry and using ingredients creatively...

  • Knihapevná väzba
    21,44 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní

Mastering the Art of Soviet Cooking - Anya von Bremzen, Transworld, 2014
Mastering the Art of Soviet Cooking 
EN

Born in a surreal Moscow communal apartment where eighteen families shared one kitchen, Anya von Bremzen grew up singing odes to Lenin, black-marketeering Juicy Fruit gum at school, and longing for a taste of the mythical West...

  • Knihabrožovaná väzba
    16,74 €
    -12 %
    Na sklade 1 ks

Salt, Fat, Acid, Heat - Samin Nosrat, Canongate Books, 2017
Salt, Fat, Acid, Heat 
EN

While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat...

  • Knihapevná väzba
    42,59 €
    -7 %
    Na sklade 2 ks

Umenie sovietskej kuchyne - Anya von Bremzen, Premedia, 2022
Umenie sovietskej kuchyne

Nové vydanie úspešnej knihy o siedmich dekádach Sovietskeho zväzu a jeho vzťahu politiky a jedla, doplnená o rodinné príbehy.

  • Knihapevná väzba s prebalom
    16,95 €
    Na sklade 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    9,90 €
    Ihneď na stiahnutie

Mastering the Art of French Cooking (1.) - Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck, Knopf Books for Young Readers, 2001
Mastering the Art of French Cooking (1.) 
EN

Mastering the Art of French Cooking is for both seasoned cooks and beginners who love good food and long to reproduce at home the savory delights of the classic cuisine, from the historic Gallic masterpieces to the seemingly artless perfection...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

The French Kitchen - Michel Roux, Orion, 2013
The French Kitchen 
EN

French gastronomy is renowned for its classic recipes passed from generation to generation. From Burgundy to the Auvergne, Provence, the Loire and the Pyrenees, ...

  • Knihapevná väzba
    27,99 €
    -3 %
    Viac ako 30 dní
Pâtisserie - Mélanie Dupuis, Anne Cazor, Hardie Grant, 2016
Pâtisserie 
EN

Patisserie gives readers all the technical know-how required to become an expert in the art of French patisserie and invent their own masterpieces. Each of the 100 recipes features a full-colour cross-section illustration, step-by-step ...

  • Knihapevná väzba
    46,88 €
    -10 %
    Na sklade 4 ks

Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, 2021
Modernist Cuisine 
EN

Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New Yorker...

  • Knihapevná väzba
    475,55 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks

Dressing The Man, HarperCollins, 2002
Dressing The Man 
EN

Men lavished more money on their clothes during the last 25 years than ever before in history...

  • 41,25 €
    Viac ako 30 dní


Mastering the Art of French Eating - Ann Mah, Penguin Books, 2013
Mastering the Art of French Eating 
EN

The memoir of a young diplomat’s wife who must reinvent her dream of living in Paris — one dish at a time.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Mastering the Art of Negotiation - Geurt Jan de Heus, BIS, 2016
Mastering the Art of Negotiation 
EN

Negotiations are a mirror for you. You take yourself along in every negotiation, but are you at all aware of the fact that you’re in a negotiation anyway? How do you read people, ho do you create “trustworthy” relationships, and how do cultural ...

  • Knihabrožovaná väzba
    42,39 €
    -4 %
    Viac ako 30 dní

Dirt - Bill Buford, Vintage, 2021
Dirt 
EN

What does it take to master French cooking? This is the question that drives Bill Buford to abandon his perfectly happy life in New York City and (with his wife and three-year-old twin sons in tow) move to Lyon...

  • Knihabrožovaná väzba
    12,34 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks

The Complete Book of French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2023
The Complete Book of French Cooking 
EN

Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...

  • Knihapevná väzba
    44,19 €
    -4 %
    Na sklade 2 ks

Ekstedt - Niklas Ekstedt, Bloomsbury, 2020
Ekstedt 
EN

Through his bold flavours at the eponymous Michelin-starred restaurant, Niklas Ekstedt ignites our primal fire-side instincts. His abandonment of modern technology may be a little difficult to replicate in your own kitchen...

  • Knihapevná väzba
    32,99 €
    -3 %
    Na sklade 1 ks

Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně 
CZ

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...

  • Čítanávýborný stav
    25,77 €
    -28 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    29,33 €
    -18 %
    Do 17 – 22 dní
  • E-knihaEPUBMOBI
    11,80 €
    Ihneď na stiahnutie
Ďalšie formáty


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Upiecť jablkový koláč nie je ťažké, ak má človek jablká, napísala Nina v jednej zo svojich básní, no najťažšie je vymyslieť to jablko. “

Inventúra - Erlend Loe, 2013
Inventúra
Erlend Loe