K prevádzke internetového kníhkupectva Artforum využívame cookies slúžiace na zabezpečenie a meranie funkčnosti, marketingové účely a zaistenie vášho maximálneho pohodlia a spokojnosti.
Cookies sú malé textové súbory s obmedzenou časovou platnosťou ukladáné vo vašom prehliadači. Umožňujú nám rozoznať vás, zabezpečiť nákup a identifikovať, čo vás napr. najviac zaujíma, čo vyhľadávate alebo či je pre vás všetko dostatočne pochopiteľné. Rovnako ich používame na marketingové účely, na zobrazenie reklamy a obsahu stránky, ktorý je tak pre vás relevantnejší. Pracujeme tiež s pixelmi – malými neviditeľnými obrázkami, ktoré zbierajú informácie o vašom prehliadači a zariadení.
Cookies nám pomáhajú zaistiť vaše maximálne pohodlie a spokojnosť pri nákupe.
Okrem týchto možností môžete využiť možnosti zabudované priamo do vášho prehliadača na zmazanie existujúcich alebo blokovanie nových cookies. Nezabudnite, že nastavenia prehliadača budete musieť upraviť na každom zariadení, kde budete prehliadať naše internetové kníhkupectvo. Ďalšie prehliadače.
Ak máte k tomuto cookies vyhláseniu akékoľvek otázky, dajte nám vedieť.
Toto prehlásenie bolo naposledy aktualizované 22.04.2023.
Prvá kniha Apetit, ktorá zahreje vám ponúkne 168 strán preverených receptov. Prvý kuchárka, kde si svoju polievku vyberie naozaj každý - obsahuje všetko od najobyčajnejších receptov na zemiakovú polievku až po vybrané delikatesy z jedálnych lístkov luxusných reštaurácií. 168 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetit vyskúšaných receptov je rozdelené do 7 kapitol: Jedinečné & zásadné Z celého sveta Krémové & zeleninové Husté & poctivé Číre & ľahké Studené & osviežujúce Vývary & Zavarko V kapitole Jedinečné & zásadný nájdete všetky klasické české polievky, ktoré chutia ako leto u babičky.Druhá kapitola obsahuje najznámejšie svetové polievky, ktoré jednoducho musíte ochutnať - francúzskou cibuľačku, ruský boršč, slovenská kapustnicu, balkánsku Corby, taliansku minestrone ... V sekcii krémov si na svoje prídu milovníci hladkých zeleninovýchpolievok.
Oddiel Husté & poctivé využijú tí, ktorí hľadajú niečo poriadne treba k večeri, naopak kapitola čírych & ľahkých polievok je určená všetkým, čo sa chcú rozohriať pred hlavným chodom. A studené ovocné a zeleninové polievky osvieži v sparnom lete.Posledná kapitola obsahuje návod na ten najlepší hovädzie a kuracie vývar krok za krokom s množstvom praktických rád a tipov. Nájdete v nej klasické aj polozabudnuté recepty na rezance, halušky, knedličky, krutóny a ďalšie dobroty, ktoré si do polievok môžete pridávať.
Aby ste mohli používať wishlist v našom internetovom kníhkupectve, musíte sa najprv prihlásiť. Ak u nás ešte nemáte vlastné konto, môžete si ho vytvoriť registráciou.
V prípade, že si neviete spomenúť na svoje heslo si ho môžete obnoviť zadaním svojej e-mailovej adresy, ktorú ste použili pri registrácii, kam Vám zašleme návod. V prípade ďalších problémov nás kontaktujte.
Pokračujte zadaním e-mailovej adresy pre obnovenie Vášho heslaTel.: |
+421 948 161 216 Sme dostupní do 16:00, zavolajte nám! |
E-mail: | istore@artforum.sk |